Het grote Kerst Mandala tekenboek

Meer dan 50 Kerst mandala's, Kerst sterren en mandala's

Tom Koreman

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het grote Kerst Mandala tekenboek

paperback/ gebrocheerd: € 15.37

ISBN: 9789463185806, geïllustreerd, 53 blz., December 2018
Formaat: 20.0 (h) x 20.0 (b) x 0.4 (d) cm. Gewicht: 108 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Het grote Kerst Mandala tekenboek is een mooi tekenboek met meer dan 50 mandala's. Mandala's zijn een geweldige manier om te ontspannen. En dat nu helemaal in Kerst stijl. Het tekenboek bevat meer dan 50 tekeningen, waaronder Kerst mandala's, Kerststerren en gewone mandala's. Ideaal om goed te ontspannen.

Mandala's tekenen wordt steeds populairder. Kleur de vlakken van de mandala in en er ontstaat een prachtig eindresultaat. Daarnaast is het inkleuren van mandala's een bewezen manier om stress te verlagen. Verdiep je eens helemaal in het kleuren van een mandala en je bent na afloop een stuk meer ontspannen.

Dit Kerst Mandala tekenboek is een ideaal cadeau voor bij de Kerstboom. Tijdens de Kerstdagen kun je heerlijk mandala's kleuren. Geef daarom Het grote Kerst Mandala tekenboek aan vrienden, familie of andere naasten en zij zullen er zeker van genieten.

Alle mandala's zijn handgemaakt, dus je kunt er zeker van zijn dat je deze mandala's nergens eerder hebt ingekleurd! Unieke Kerst mandala's, Kerst sterren en gewone mandala's zijn allemaal te vinden in Het grote Kerst Mandala tekenboek. Het ideale cadeau voor tijdens de Kerstdagen. Veel plezier met inkleuren!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.