Loopbaan-APK

een instrument voor een duurzame en kansrijke carrière

Henny Driessen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Loopbaan-APK

paperback/ gebrocheerd: € 24.17: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463185196, geïllustreerd, 229 blz., April 2016
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 317 gram.

Uitgever: Limburger.nl/mijnboek

beschrijving

Inzetbaarheid en verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan zijn de kernwoorden van de huidige arbeidscultuur. Veel werknemers zijn hiervan nog niet (voldoende) doordrongen. Ze hebben een job en met de loopbaan komt het dus vanzelf goed. Ze hebben alle vertrouwen in de bonafiditeit van hun werkgever. Dit vertrouwen is heden ten dage ongegrond, en een ontkenning van de realiteit. Niet dat werkgevers onbetrouwbaar zijn, maar ook zij moeten in deze dynamische wereld het hoofd boven water zien te houden.
In de huidige arbeidscultuur is niemand meer zeker van zijn job, en zeker niet tot aan zijn/haar pensioenleeftijd. Tijd dus, om aan je job en loopbaan - en dus aan je inzetbaarheid - meer energie en aandacht te besteden. Tijd voor een gestructureerde APK-beurt van je job en loopbaan. Tijd om beter voor je eigen belangen te zorgen en dit niet over te laten aan de speling van het lot.
Dit boek bevat een hulpmiddel om op snelle, accurate en eenvoudige wijze inzicht te krijgen in de status van je job en je loopbaan. Het loopbaananalysekompas maakt inzichtelijk waar je kansen, maar ook waar je risico’s liggen, en hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.
Een zelfreflectie met een opmaat v

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.