Onzuiver

Sarah Dalton

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Onzuiver

paperback/ gebrocheerd: € 18.46

ISBN: 9789463185165, 309 blz., December 2018
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 422 gram.

Uitgever: Dutch Venture Publishing

beschrijving

In het Groot-Brittannië van de toekomst is perfectie te koop. Rijke ouders laten door het Ministerie voor Genetische Perfectionering (G.E.P.) perfecte kinderen maken. Mensen zonder ‘schoon’ DNA zijn Onzuiver en worden als slaaf gebruikt.
Mina Hart is een vijftienjarig Onzuiver meisje met een geheim. Als ze met haar vader naar Regio 14 verhuist om een nieuwe start te maken, sluit ze al snel vriendschap met Angela en haar geadopteerde broer Daniel. Mina komt erachter dat Daniel ook geheimen heeft en dat zij een band delen die steeds sterker wordt.
Als Mina wordt geconfronteerd met de arrestatie van een Onzuivere klasgenoot, bewerkstelligd door hun wrede lerares, wordt het voor Mina steeds duidelijker: dit is niet het leven wat zij wil leiden.
Haar leven wordt nog ingewikkelder als Sebastian, een G.E.P.-jongen, verliefd op haar wordt. Voor een Onzuivere is het een misdrijf om zich in te laten met een G.E.P..
Mina slaat op de vlucht samen met Daniel, Angela en Sebastian. Ze moet vechten voor zichzelf en de mensen die haar het meest dierbaar zijn.
Want niemand is waardeloos. Niemand is Onzuiver.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.