Pionieren naar nieuw organiseren

ervaringslessen uit de Community of Practice Nieuw Organiseren

Jan Smit; Georgette Kempink; Guido van de Wiel

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Pionieren naar nieuw organiseren

paperback/ gebrocheerd: € 15.94

ISBN: 9789463184779, geïllustreerd, 96 blz., May 2016
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 127 gram.

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

Benieuwd hoe professionals bij Het ABC, ING, Lokalis, Spirit, Vivium, Youké - maar ook bij de Gemeente Zwolle en GGD West-Brabant - omgaan met Nieuw Organiseren?

Deze publicatie bevat een weerslag van de lessen en inzichten die gedeeld en ontwikkeld zijn in de Community of Practice (CoP) Nieuw Organiseren. Het gaat hier om een leernetwerk van pioniers die ieder in de eigen context aan het experimenteren zijn met anders organiseren. De CoP Nieuw Organiseren is een initiatief van Broosz met de ambitie om pioniers op dit gebied vanuit verschillende sectoren en rollen met elkaar te verbinden.
De CoP en deze uitgave is mede tot stand gekomen door ondersteuning van de NSvP - Stichting Innovatief in Werk.

De praktijkverhalen in deze publicatie zijn interessant voor iedereen die kort of al langer bezig is met een soortgelijke transformatie van Oud Organiseren naar Nieuw Organiseren. Soms gaat het over eigen worstelingen en persoonlijke stappen, dan weer over een gekozen veranderaanpak. Ook komen ondersteunende modellen en verschillende theorieën aan bod, maar - zoals het een Community of Practice betaamt - steeds is daarbij de praktijk leidend.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.