Elsa

een meisje, licht van zeden

Marleen Rossetti

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Elsa

paperback/ gebrocheerd: € 16.45

ISBN: 9789463184588, 170 blz., April 2016
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 238 gram.

Uitgever: Yanga

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In Elsa, een meisje, licht van zeden wordt de seksuele belevingswereld beschreven van een meisje dat opgroeit onder bijzondere omstandigheden. Elsa's ouders zijn gescheiden. De vader van Elsa leidt een losbandig bestaan waar hij zijn, nog jonge dochter, deel van laat uitmaken. Hij confronteert haar regelmatig met de duistere kanten van het leven. De moeder van Elsa is een naïeve vrouw die niet in staat is haar dochter te beschermen. Elsa, hunkert haar hele leven naar liefde en erkenning. Ze probeert mannen, door seks met ze te hebben, aan zich te binden. Omdat ze zelf geen grenzen stelt aan haar seksuele behoeftes, ontmoet ze regelmatig mannen die misbruik van haar maken. Zo spelen naast liefdevolle vrijpartijen ook prostitutie en gedwongen seks een rol in Elsa's leven.
De gebeurtenissen in dit boek worden tot in de kleinste details beschreven.
Het verhaal is taboedoorbrekend geschreven. Het kan goed dienen als leidraad om met jongeren over diverse onderwerpen die met seksualiteit te maken hebben te bespreken. De thema’s verliefdheid, grenzen stellen, veilig vrijen, seksueel geweld, -misbruik en prostitutie komen aan de orde.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Elsa

paperback/ gebrocheerd: UITVERKOCHT!
Elsa is een verhaal over een vrouw die als meisje al verslaafd was aan seks. De auteur vertelt zonder enige terughoudendheid over het leven ...

Meer boekennieuws op Facebook.