Eug

Conrad K. Alderman

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Eug

paperback/ gebrocheerd: € 17.43

ISBN: 9789463184434, 198 blz., December 2016
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 275 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Het leven van een student gaat niet over rozen. 's Morgens op tijd je bed uit geraken, wakker blijven tijdens de les en vooral al die dingen betalen die broodnodig zijn om je jaar door te komen: koffie, instant noodles en benzine. Lucas Effi probeert wat geld te besparen door de kosten van zijn dagelijkse autorit naar de universiteit te delen. Zijn carpoolbuddy, Eugenisz Trybus, is een ietwat vreemde Poolse jongen, die niet begrijpt waarom iedereen zo begaan is met het milieu en die bovendien beweert dat hij niet van deze planeet afkomstig is. Lucas vindt het allemaal prima, zolang 'Eug' maar een deel van de koek betaalt en regelmatig op een koffietje trakteert.

Op de universiteit komt Lucas terug in contact met het meisje waar hij vorig jaar smoorverliefd op was: Lena Van Elderen. Lena is wél heel erg begaan met het milieu, zo erg zelfs dat ze allerlei acties op touw zet om onze planeet te redden van de ondergang.
Lucas laat zich door haar meeslepen in een resem avonturen die gedoemd zijn om te mislukken. Eug snapt er allemaal niks van, maar doet gewillig mee in de hoop dat hij ooit zou begrijpen waarom we onze planeet per se willen redden van de ondergang.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.