Hoeve Zonneschijn

Jane Kievit

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hoeve Zonneschijn

paperback/ gebrocheerd: € 15.21

ISBN: 9789463183482, geïllustreerd, 45 blz., May 2016
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 95 gram.

Uitgever: Yanga

beschrijving

Hoeve Zonneschijn is een bundel vol vrolijke versjes over het dagelijkse leven op de boerderij van boer Guus en boerin Marie.

Het leven op de boerderij is zo gek nog niet, al zucht papa Guus wel eens omdat hij altijd veel te doen heeft. Gelukkig heeft hij hulp van zijn knechten, die helpen op het land en in de schuur. En hoe zit het met boerin Marie? Wat doet zij allemaal? Dat is nog een heel ander verhaal.

Jef en Fien vinden het dan weer heel fijn om op de boerderij te wonen. Tussen de dieren zit altijd wel een vriendje om mee te spelen. Helaas zijn ze niet zo dol op Foks en Sik. Als die op hun af komen rennen, gaan ze altijd lopen. Dat vinden Foks en Sik dan weer minder leuk. Toch troosten ze zich al gauw met Saar en Mek. Jef en Fien gaan dan maar op vlinder- of kikkerjacht. En als ze met papa Guus en Henk mee mogen rijden, hebben ze dubbel pret.

Tot slot heb je dan de dieren zelf die ook graag even willen vertellen, hoe het is om op de boerderij te wonen.Want er valt ook voor hun heel wat te beleven. Wil je ook graag al die avonturen mee maken? Spring dan vlug op de rug van Henk en ontmoet Saartje de koe, haan Tuuk en eendje Kwak. Zij vertellen je er graag alles over

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.