Uurtjespoëzie Laatste selectie in drie volumes

Miguel Santos

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Uurtjespoëzie Laatste selectie in drie volumes

paperback/ gebrocheerd: € 15.37

ISBN: 9789463182348, 86 blz., September 2016
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 137 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

In het najaar van 2014 begon Miguel Santos op Facebook UURTJESPOËZIE, deels gebaseerd op een eerdere actie van de dichter Jelmer van Lenteren. Waar Van Lenteren een heel uur nam voor één gedicht voor een gelukkige volger, ging Miguel Santos verder. In een uur tijd zoveel mogelijk gedichten schrijven op de meest willekeurige momenten voor de meest spontane onderwerpen; dat was het uitgangspunt. Na het posten van het geschreven gedicht volgt een nieuwe oproep waar weer op gereageerd mocht worden, tot het uur voorbij is.
Miguel Santos (1986) is een Rotterdamse schrijver maar vooral dichter. In 2013 kwam zijn debuutroman 71|17 uit bij Uitgeverij Free Musketeers. Sinds 2014 is hij de huisdichter van tv- (en radio-)station OPEN Rotterdam en De Havenloods Live in Studio De Bakkerij. Zijn poëzie verscheen eerder in o.a. verzamelbundels Erotica! Deel I en II, Wij dragen Rotterdam, Ode aan, Gers! Magazine en Lijn 4. 'Laatste selectie in drie volumes' is de derde en laatste bundel UURTJESPOËZIE.
Stadsdichter Daniël Dee (2013-2014) over Miguel Santos: ‘Dit jonge talent heeft als geen ander een ontspannen vorm van performen, waar menig dame en enkele heer het warm van krijgt.'

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.