Klachten, ziekte en ziek zijn

Pieter van Akkerveeken; Jan Derksen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Klachten, ziekte en ziek zijn

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789463181013, geïllustreerd, 220 blz., January 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 381 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Klachten, ziekte en ziek zijn
Voor velen zijn klachten en ziekten een gevolg van een lichamelijke afwijking. Er is iets kapot en dat moet gerepareerd worden: een lekkende hartklep of een versleten heup. Voor veel klachten gaat dat op. Maar het verklaart niet waarom mensen klachten hebben terwijl dokters niets kunnen vinden of klachten houden na een op zich geslaagde operatie.

In 'Klachten, ziekte en ziek zijn' geven een chirurg en een psycholoog inzicht in de complexiteit van ziekte en ziek zijn. Gemakkelijk leesbaar en begrijpelijk, praktisch en toepasbaar. De aangereikte kennis is gebaseerd of de nieuwste ontwikkelingen in de medische en psychologische wereld.

'Klachten, ziekte en ziek zijn' is geschikt voor je als je duidelijke en toepasbare kennis zoekt over je klachten of ziekte. Dit boek geeft antwoord op vragen als 'Hoe kies ik als leek een goede dokter? Wat kan ik doen om zo snel mogelijk te herstellen?' En: 'Wat bedoelen artsen met we kunnen niets vinden?' terwijl je zeker weet dat er wat moet zijn. Na het lezen van dit boek beschik je over praktische handvatten om effectief met klachten en ziekte om te gaan. Maar je weet ook wat je moet doen om dat te voorkomen!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.