VPS Personeel Organisatie Communicatie 2020-2021 Opgavenboek

J.C. van den Boogaart

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
VPS Personeel Organisatie Communicatie 2020-2021 Opgavenboek

paperback/ gebrocheerd: € 41.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463172141, July 2020
Formaat: 24.2 (h) x 17.1 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 235 gram.

Uitgever: Convoy Uitgevers BV

beschrijving

Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek de studiemethode VPS Personeel Organisatie en Communicatie. Deze studiemethode bereidt de student voor op het examen VPS Personeel Organisatie en Communicatie niveau 5 van de Associatie voor Examinering.

Samen met het theorieboek bereidt dit opgavenboek de student optimaal voor op het af te leggen examen. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal meerkeuzevragen, open vragen en examenopgaven. Al deze opgaven sluiten naadloos aan op de theorie en kunnen door de student worden gebruikt om zich de leerstof eigen te maken.

Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving op www.vpspersoneelorganisatiecommunicatie.nl met onder andere alle uitwerkingen van de opgaven uit dit opgavenboek. Studenten kunnen hier ook per hoofdstuk oefenen met het maken van diverse opgaven en het trainen van begrippen.

Tot slot staan in de digitale leeromgeving een aantal proefexamens; een unieke voorbereiding op het examen, dat ook online wordt afgenomen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.