Belastingrecht voor Bachelors en Masters 2020/2021 Opgavenboek

G.A.C. Aarts

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Belastingrecht voor Bachelors en Masters 2020/2021  ...

paperback/ gebrocheerd: € 33.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463172080, July 2020
Formaat: 24.1 (h) x 17.2 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 765 gram.

Uitgever: Convoy Uitgevers BV

beschrijving

Dit opgavenboek maakt deel uit van de studiemethode Belastingrecht voor Bachelors en Masters. Deze studiemethode is opgezet met de praktijk als uitgangspunt. Een zeer uitgebreid auteursteam, bestaande uit docenten van bijna alle hogescholen in Nederland, heeft deze studiemethode ontwikkeld. Zij kennen per slot van rekening het beste de eisen en wensen die het onderwijs aan een studieboek op dit terrein stelt.

De vragen in dit opgavenboek volgen de hoofdstukindeling van het theorieboek. Per hoofdstuk worden verschillende vraagstukken voorgelegd. Elk hoofdstuk begint met een aantal open opgaven. Vervolgens kunnen
studenten verder oefenen met een aantal multiple choice-vragen. De hoofdstukken worden afgesloten met open casusposities, die verschillende onderdelen uit het betreffende hoofdstuk combineren tot situaties die de lezer ook in de praktijk kan tegenkomen. De modelantwoorden op de open opgaven, de multiple choice-vragen en de open casusposities zijn voor de docent beschikbaar.
Wanneer alle studiestof voldoende bekend is, kan het uiteindelijke niveau getoetst worden aan de hand van diverse oefenexamens van de afgelopen jaren die ook in dit opgavenboek zijn opgenomen.

Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving waar de student opgaven uit dit boek online kan oefenen. Hier zijn ook begrippentrainers, video’s en webinars te vinden die uitleg geven over het Nederlandse belastingrecht.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.