PDB Bedrijfsadministratie met resultaat

H.M.M. Krom

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
PDB Bedrijfsadministratie met resultaat

paperback/ gebrocheerd: € 37.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463171618, geïllustreerd, July 2019
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 554 gram.

Uitgever: Convoy Uitgevers BV

trefwoorden: bedrijfsadministratie boekhouden pdb

beschrijving

Dit theorieboek vormt samen met het bijbehorende opgavenboek en de digitale leeromgeving de studiemethode PDB Bedrijfsadministratie met resultaat.
In het vak Bedrijfsadministratie staat de financiële administratie van een handels- of dienstverlenende onderneming centraal. Inkopen, verkopen, de ontvangst van ingekochte goederen, de verzending van verkochte goederen, het uitbetalen van de lonen – het zijn stuk voor stuk transacties die in de boekhouding moeten worden vastgelegd. Bij dit alles is het van cruciaal belang dat alle kosten en opbrengsten aan de juiste periode worden toegerekend. Want alleen dan zult u in staat zijn om aan het einde van elke periode de juiste financiële overzichten op te stellen. Al deze zaken komen in dit studieboek uitvoerig aan de orde, in zeer eenvoudig taalgebruik, en geïllustreerd met een groot aantal voorbeelden. Aan het einde van het boek bent u in staat om zelfstandig de bedrijfsadministratie van een handels- of dienstverlenende onderneming te voeren.

Bij het schrijven van dit boek is het examenprogramma van het examen PDB Bedrijfsadministratie als uitgangspunt genomen. Mede dankzij de vele opgaven in het opgavenboek én dankzij de digitale leeromgeving (met o.a. uitwerkingen, begrippentrainers, zeer uitgebreide examentrainer en vele oefenexamens) bereidt deze studiemethode u optimaal voor op het af te leggen examen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.