Basiskennis Calculatie met resultaat

H.M.M. Krom

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Basiskennis Calculatie met resultaat

paperback/ gebrocheerd: € 32.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463171571, July 2019
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 407 gram.

Uitgever: Convoy Uitgevers BV

trefwoorden: basiskennis boekhouden bkc calculatie

beschrijving

In de economische vakken moeten veelvuldig berekeningen worden gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het berekenen van interest (rente) en afschrijvingen. Andere calculaties die vaak voorkomen, zijn het berekenen van de kostprijs, de bruto- en/of nettowinstopslag en de verkoopprijs (zowel inclusief als exclusief omzetbelasting). Al deze calculaties komen in dit studieboek uitgebreid aan de orde.

Bij het schrijven van dit boek is het examenprogramma van het examen Basiskennis Calculatie als uitgangspunt genomen. Maar dit boek is ook uitstekend te gebruiken bij alle andere opleidingen waarin de basisbeginselen van het calculeren centraal staan.

Samen met het bijbehorende opgavenboek bereidt dit theorieboek de student optimaal voor op het af te leggen examen. Het opgavenboek bevat per hoofdstuk een groot aantal vraagstukken, die goed aansluiten bij de opzet van de examens.
De uitwerkingen van alle opgaven zijn te downloaden in de bijbehorende digitale leeromgeving. Deze leeromgeving bevat daarnaast ook formuletrainers, extra opgaven en proefexamens; een unieke voorbereiding op het examen!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.