Basiskennis Boekhouden met resultaat

H.M.M. Krom

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Basiskennis Boekhouden met resultaat

paperback/ gebrocheerd: € 32.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463171557, July 2019
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 588 gram.

Uitgever: Convoy Uitgevers BV

trefwoorden: basiskennis bkb boekhouden elementair

beschrijving

Wie zich wil verdiepen in het boekhouden, zal zich eerst de basis van het boekhouden eigen moeten maken.
Hierbij draait het om vragen als: wat is een balans, en waarvoor dient deze? Wat is een winsten-verliesrekening? Wat is een grootboek? Wat is een journaalpost? En aan welke ‘(spel)regels’ heeft een boekhouder zich te houden? Al deze basisvragen worden in dit studieboek uitgebreid beantwoord, in zeer eenvoudig taalgebruik en geïllustreerd met
een groot aantal voorbeelden.

De student wordt stap voor stap door het boekhoudkundigmodel geleid, en is aan het einde van het boek in staat om zelfstandig een basisboekhouding te voeren.

Bij het schrijven van dit boek is het examenprogramma van het online examen Basiskennis Boekhouden als uitgangspunt genomen. Maar dit boek is ook uitstekend te gebruiken bij alle andere opleidingen waarin de basis van het boekhouden centraal staat.

In het bijbehorende opgavenboek staan diverse opgaven per hoofdstuk. Bij het opgavenboek behoort ook een digitale leeromgeving op www.basiskennisboekhoudenmetresultaat.nl. Studenten kunnen hier diverse opgaven oefenen,
begrippen trainen en oefenexamens maken. Ook bevat de digitale leeromgeving de uitwerkingen van de opgaven uit het opgavenboek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.