Omgaan met digitalisering op school

Guus Beenhakker

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Omgaan met digitalisering op school

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463171403, 100 blz., May 2019
Formaat: 21.1 (h) x 14.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 158 gram.

Uitgever: Instondo

serienaam/reeks: Omgaan met

beschrijving

In dit boek komen actuele en relevante onderwerpen aan bod over digitalisering en sociale media, zowel binnen als buiten de muren van het klaslokaal. Er staan tips in over het hanteren van een goede en gemakkelijke manier om de sociale media van de school goed te onderhouden. Privacy is zowat het 'woord van de dag' als het over digitalisering gaat. Dit boek geeft antwoorden over hoe om te gaan met deze privacy. Er wordt een inkijkje gegeven in de wetgeving. Dit wordt vertaald naar makkelijke tools om ouders te garanderen dat de school goed met de gegevens van leerlingen omgaat.

Verder wordt de leraar getriggerd om digitalisering mee te nemen ter ondersteuning van het lesprogramma. Een korte blik in de toekomst geeft de zich in rap tempo ontwikkelende wereld weer. Tot slot helpt dit praktische boek leraren ook om ouders te adviseren op het gebied van media en digitale hulpmiddelen.

Guus Beenhakker is journalist en historicus. Tijdens zijn journalistieke studie is hij zich gaan verdiepen in het gebruik van sociale media en het gebruik van ICT in het onderwijs. Hij schreef eerder de TIBtool ‘Sociale media slim inzetten op school’.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.