De Fiscale Jaarrekening

A.J. van Aken; A.G.M. van den Bosch

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Fiscale Jaarrekening

paperback/ gebrocheerd: € 32.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463171298, July 2018
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 371 gram.

Uitgever: Convoy Uitgevers BV

beschrijving

Het studieboek ‘Administratie voor Bachelors en Masters 4 – De Fiscale Jaarrekening ‘behandelt de boekhoudkundige verwerking van gebeurtenissen die van invloed zijn op de fiscale jaarrekening. In het theorieboek staat
de belastbaarheid van de fiscale winst steeds centraal, met de fiscale vermogensvergelijking als ‘kapstok’. Alle elementen uit de fiscale vermogensvergelijking worden uitvoerig besproken.

In dit opgavenboek wordt per hoofdstuk de kennis van de behandelde stof getoetst. Bij elke opgave is aangegeven welk onderdeel van de theorie in de betreffende opgave wordt getoetst. De uitwerkingen zijn digitaal beschikbaar in de digitale leeromgeving op www.abm4fiscalejaarrekening.nl.

‘De Fiscale Jaarrekening’ maakt deel uit van de studiemethode ‘Administratie voor Bachelors en Masters’. In een serie van vier modules wordt besproken hoe de boekhouding in de moderne gedigitaliseerde wereld het beste kan worden ingericht. De modules kunnen los van elkaar worden bestudeerd.

De opzet en de toegankelijke schrijfstijl van het theorieboek en de representatieve opgaven in dit opgavenboek maken deze studieboeken zeer geschikt voor alle HBO- en WO-opleidingen waarin het samenstellen van een fiscale jaarrekening – en het maken van de bijbehorende journaalposten – aan de orde wordt gesteld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.