VBA Financiering met resultaat

M. Meuleman; P.F.H. Buijs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
VBA Financiering met resultaat

paperback/ gebrocheerd: € 45.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463171076, January 2018
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 389 gram.

Uitgever: Convoy Uitgevers BV

beschrijving

Dit studieboek heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het examen Financiering van de Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA).

Het vak Financiering behandelt alle relevante aspecten van de financiering van ondernemingen. Eerst wordt uitgebreid ingegaan op het inventariseren van de financiële situatie van een onderneming, op welke manieren zo nodig kan worden ingegrepen en hoe belangrijke investeringsbeslissingen kunnen worden genomen. Vervolgens wordt besproken met welke risico’s een onderneming te maken kan krijgen en hoe deze risico’s zo goed mogelijk kunnen worden beheerst.

In dit boek is veel aandacht besteed aan helder taalgebruik. Ook de opmaak met veel voorbeelden en kernwoorden buiten de tekst maakt dit studieboek overzichtelijk en ondersteunt u maximaal bij uw studie.

Tot de studiemethode VBA Financiering behoort naast dit theorieboek ook een opgavenboek, met een groot aantal representatieve opgaven per hoofdstuk. Het bijbehorende uitwerkingenboek bevat niet alleen de uitwerkingen van deze opgaven, maar ook uitgebreide toelichtingen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.