VBA Bedrijfsadministratie met resultaat Theorieboek

A. Lammers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
VBA Bedrijfsadministratie met resultaat Theorieboek

paperback/ gebrocheerd: € 45.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463171045, September 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 566 gram.

Uitgever: Convoy Uitgevers BV

beschrijving

Dit studieboek heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het examen Bedrijfsadministratie van de Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA).

Het vak Bedrijfsadministratie behandelt alle relevante aspecten van de productieboekhouding, die in dit theorieboek stap voor stap wordt behandeld. Hierbij wordt steeds uitvoerig aandacht besteed aan het maken van journaalposten, het analyseren van de resultaten en het maken van controleberekeningen met behulp van de saldibalans. Aan het einde van het boek wordt ook nog aandacht besteed aan het opstellen van de interne jaarrekening en aan de boekhouding van dienstverlenende bedrijven.

In dit boek is veel aandacht besteed aan helder taalgebruik. Ook de opmaak met veel voorbeelden en kernwoorden buiten de tekst maakt dit studieboek overzichtelijk en ondersteunt u maximaal bij uw studie.

Tot de studiemethode VBA Bedrijfsadministratie behoort naast dit theorieboek ook een opgavenboek, met een groot aantal representatieve opgaven per hoofdstuk. Het bijbehorende uitwerkingenboek bevat niet alleen de uitwerkingen van deze opgaven, maar ook uitgebreide toelichtingen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.