Uked

we're here to get you

Barbara Tammes; Liselotte Goed

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Uked

gebonden: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463140454, geïllustreerd, April 2018
Formaat: 30.6 (h) x 23.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 957 gram.

Uitgever: Snor, Uitgeverij

beschrijving

Steeds meer mensen ontdekken wat artiesten als Eddie Vedder, Jack Johnson en George Harrison al lang weten, de ukelele is een heel veelzijdig instrument. Het heeft een eigen geluid en je kunt er het hele gitaar repertoire mee spelen. Wat het helemaal leuk maakt is dat de ukelele eenvoudig te leren spelen is. Het is laagdrempelig, vergevingsgezind en faalangstvrij. Met dit ukeleleboek speel je in een weekend je eerste nummers, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. Dankzij de simpele uitleg van Barbara Tammes en Liselotte Goed aan de hand van tien originele nummers van singer-songwriter Shanin Blake. Nummers met technieken die eenvoudig genoeg zijn voor de beginner en spannend genoeg voor de gevorderde.

In het boek wordt de basis uitgelegd, hoe je verschillende akkoorden maakt maar ook hoe je ritmes speelt, met een eigen simpele muzieknotatie waardoor beginners ook ingewikkeldere strums kunnen leren spelen. Bij het boek horen tien videoclips van de nummers van Shanin Blake die je leert spelen.

Liselotte Goed en Barbara Tammes hebben sinds september 2015 in hun twee uur durende workshops inmiddels al meer dan duizend mensen ukelele leren spelen.

Shanin Blake is een singer-songwriter uit Amerika, haar muziek is een unieke mix van soul, jazz en reggae.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.