Jack en Beer

Dawn Coulter-Cruttenden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jack en Beer

gebonden: € 14.99

ISBN: 9789463132541, geïllustreerd, 32 blz., March 2020
Formaat: 27.9 (h) x 23.8 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 403 gram.

Uitgever: Memphis Belle B.V.

beschrijving

Jack en Beer zijn beste vrienden. Beer zorgt ervoor dat Jack niet zo bang of verlegen hoeft te zijn. Beer is Jacks link met de buitenwereld. Maar op een dag verdwijnt Beer opeens. Jack voelt zich eenzamer dan ooit, met een groot gat in de vorm van een beer in zijn hart.
Het nieuws van Jacks verloren Beer gaat als een lopend vuurtje rond, en al snel krijgt Jack troostende berichten van vreemden van over de hele wereld. Daarna beginnen de pakketjes aan te komen, vol knuffels van lieve mensen die Jack willen helpen. En hoewel Jacks verdriet ietsje minder wordt van al dat medeleven, zit de echte Beer er niet bij. Jack realiseert zich dat hij misschien iets kan doen om anderen met een beervormig gat in hun hart te helpen...

Een prachtig verhaal over liefde, verlies en de draad weer oppakken. Een verhaal over hoe een gemeenschap samenkwam in hun medeleven voor Jack. En een verhaal over de persoonlijke groei van een bijzonder kind.
Geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Jack en zijn geliefde Beer. Jacks autisme wordt in het boek op subtiele wijze aangestipt, zonder er de focus op te leggen. Dit maakt het boek universeel toegankelijk en aansprekend.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.