Rode Trein en Ovale Onderzeeer SET

Britta Teckentrup

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Rode Trein en Ovale Onderzeeer SET

samengesteld pakket: € 19.98: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463132503, geïllustreerd, October 2019
Formaat: 18.0 (h) x 18.0 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 521 gram.

Uitgever: Memphis Belle B.V.

beschrijving

Fijne set met 2 vrolijke kartonboeken die de taalontwikkeling van jonge kinderen stimuleren.

Ga in Een Rode Trein mee op reis met allerlei dieren in hun kleurrijke voertuigen. Een kat kijkt blij uit het raam van een rode trein. Een konijn vliegt mee met een gele raket en we zien een panter in een blauwe auto. Ook zijn er een oranje onderzeeër, groene bus, paarse boot en nog veel meer!

Een Ovale Onderzeeër toont je verschillende voertuigen en de vormen die we daarin terugvinden. Zo zien we de ronde wielen van een tractor, het driehoekige zeil van een schip en het vierkante mandje van een luchtballon. Ook in een brandweerauto, onderzeeër, vlieger en zeester zijn mooie vormen te ontdekken. Kijk je mee?

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Britta Teckentrup schreef en illustreerde inmiddels meer dan zeventig boeken, die in meer dan 20 landen zijn verschenen. De van origine Duitse studeerde in Londen aan het St. Martin's College en de Royal Academy of Art, maar woont inmiddels weer met haar gezin in Berlijn. Haar verhalende, sfeervolle en duidelijke illustratiestijl spreekt een breed publiek van jong tot oud aan.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.