De (niet meer zo) kleine prinses 2 verhalen

Tony Ross

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De (niet meer zo) kleine prinses 2 verhalen

gebonden: € 12.99

ISBN: 9789463130493, geïllustreerd, October 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Memphis Belle B.V.

serienaam/reeks: De Kleine Prinses

illustrator: Wendy Finney

beschrijving

Twee verhalen om voor te lezen of zelf te laten leven over de (niet meer zo) Kleine Prinses gebundeld.
Wie bepaalt eigenlijk wanneer je te groot bent om nog met je beer te spelen? De, niet meer zo, kleine prinses weet het zeker: NU. Totdat ... beer vermist wordt, plotseling is ze niet meer zo zeker van haar zaak!
Rosie hoort 's nachts een geluid. Een angstaanjagend geluid. Slapen lukt niet meer. Schoorvoetend vertelt ze het haar beste vriend. Ze besluiten 's nachts de zaak te onderzoeken ... Oftewel: hoe maak je het hele kasteel wakker?

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatTwee nieuwe avonturen* van de niet meer zo kleine prinses Rosie. Beer wordt door Rosie zomaar achtergelaten, omdat ze vindt dat ze eigenlijk te oud voor hem is. Maar toch is ze verdrietig. Beer beleeft een spannend avontuur en komt op een wonderbaarlijke manier via een vuilniswagen. een hond, een show en een roofvogel weer bij Rosie terecht. Op een nacht hoort Rosie een heel apart geluid op de zolder van het kasteel. Samen met Ollie gaat ze als een echte detective op onderzoek uit. Een heerlijk leesboek met vrolijke, karakteristieke en humoristische illustraties die de verhalen een heel eigen sfeer geven. De verhaaltjes hebben een goed opgebouwde en originele plot met een positieve ontknoping. Het taalgebruik is levendig en beide verhalen zijn met vaart geschreven. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.