De almanak (met een hoek af) 2020

Halewyck André Van

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De almanak (met een hoek af) 2020

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789463104487, September 2019
Formaat: 18.4 (h) x 13.3 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 470 gram.

Uitgever: Uitgeverij Polis

beschrijving

Start je dag met de glimlach en geniet van de anekdotes en de historische feiten die het leven van toen bepaalden en van de warme citaten die het leven van nu kleur geven. De almanak (met een hoek af) is bedoeld voor mensen die nog weten dat The Beatles met vier waren en dat er ook een tijd was dat Facebook niet bestond, maar ook voor wie een muisduim van het scrollen heeft. André Van Halewyck brengt elke dag aparte feiten en weetjes samen, of het nu gaat om een historische figuur, een recept of het verhaal achter een beroemd citaat. De almanak zal binnen de kortste keren een onmisbare plek innemen aan de muur van je keuken of werkkamer.

De almanak (met een hoek af) is de rechtstreekse opvolger van de Almanak der Kroostrijke Gezinnen, de evergreen die reclameman Alfons De Ridder (Willem Elsschot) bedacht en maakte voor de Bond der Kroostrijke Gezinnen, nu de Gezinsbond.

Samensteller André Van Halewyck stond begin jaren zeventig aan de wieg van Kritak en leidde tot 2015 zijn eigen uitgeverij, Van Halewyck.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.