Terug naar de feiten

Hoe onze economie er echt voor staat

Bart Van Craeynest

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Terug naar de feiten

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463104005, 232 blz., May 2019
Formaat: 21.8 (h) x 14.1 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 350 gram.

Uitgever: Uitgeverij Polis

beschrijving

Op de essentieelste vragen over onze economie krijgen we uit allerlei hoeken misleidende antwoorden. Hoe komt het dat er zo weinig Belgen werken? Waarom dalen de belastingen niet? Staan we straks allemaal in de file? Gaat de overheid binnenkort failliet? In Terug naar de feiten beschrijft Bart Van Craeynest haarfijn hoe het nu echt zit met onze economie. Want een misleidende voorstelling van zaken kost geld. Zeker in tijden waarin staalhard liegen en de feiten ontkennen aan weerszijden van de oceaan een politieke strategie is geworden.

Terug naar de feiten is een even inspirerend als onthullend boek. Zelfs als je denkt dat je een deel van de feiten kent, dan zal dit boek je het totale plaatje geven.

Bart Van Craeynest (1975) is sinds 2018 als hoofdeconoom aan de slag bij Voka. Daarvoor werkte hij negentien jaar als econoom in de financiële sector, achtereenvolgens bij KBC, Petercam en Econopolis. In die zin volgt hij al bijna twintig jaar de internationale conjunctuur op de voet, met daarbij speciale aandacht voor de Belgische economie. Hij verzorgt onder meer een tweewekelijkse column in De Tijd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.