Vuur deel 2

De poort naar het lot

Kim ten Tusscher

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Vuur deel 2

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463081702, April 2019
Formaat: 21.3 (h) x 13.6 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 390 gram.

Uitgever: Zilverspoor

serienaam/reeks: De vertellingen van de ondergang

redactie: Cocky van Dijk

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Dit is het directe vervolg op Vuur deel 1

Nu de koningszoon is uitgeschakeld, ruikt Kiril kansen om zijn oude plannen alsnog uit te voeren. Hij trekt naar Mistas en verzamelt onderweg een leger om tegen de Jakobanen te vechten. Hoewel zijn bedoelingen op het eerste gezicht nobel lijken, schuilt er achter zijn beslissingen een persoonlijke vendetta. Deze zorgt er misschien wel voor dat de toekomst van iedereen op het spel komt te staan.

Tokala ziet zijn dromen steeds meer verwezenlijkt nu de God Jakob hem heeft aangewezen als zijn profeet. In Jakobs opdracht rukt hij op naar Kurush Kuru om te strijden tegen een nieuwe vijand. Wanneer Tokala denkt alles onder controle te hebben, barst de wereld open en wordt zijn loyaliteit aan de ultieme test onderworpen.

De strijd omvat meer dan het hier en nu. Om nog een kans te maken de oorlog te winnen, moeten geheimen die duizenden jaren lang verborgen zijn gebleven in een razend tempo ontrafeld worden. Als dit niet zorgvuldig gebeurt, zal juist de vijand zegevieren. Maar hoe weet je zeker wie de vijand is in een wereld die aan het begin staat van de ondergang?


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Vuur 1

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
Een leven lang vechten heeft zijn tol geëist. Moegestreden richt Lilith zich op een rustige toekomst voor haar en haar gezin. De Inuuk ...

Meer boekennieuws op Facebook.