Vuur 1

Het voeden van het vuur

Kim ten Tusscher

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Vuur 1

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463081597, April 2019
Formaat: 21.3 (h) x 13.6 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 437 gram.

Uitgever: Zilverspoor

serienaam/reeks: De vertellingen van de ondergang

redactie: Cocky van Dijk

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een leven lang vechten heeft zijn tol geëist. Moegestreden richt Lilith zich op een rustige toekomst voor haar en haar gezin. De Inuuk zien in de Drakenvrouw en de ongekende magie die ze sinds kort bezit echter het middel om de balans in de wereld te herstellen. Als Jakob zijn aandacht op het poolvolk vestigt, besluit Lilith om haar familie en vrienden te verdedigen, ook al weet zij als geen ander dat een gevecht nooit zonder offers is.

Nighram is ternauwernood ontsnapt uit een brandend Kurush Kuru. De oorlog in het westen lijkt nog verder weg nu iedereen dreigt te sterven door een tekort aan water en voedsel. Nighram zet voorzichtig haar eerste schreden op het pad naar koningsschap, maar niet iedereen is bereid om de oude rolverdelingen zomaar op te geven. Hoe meer invloed Nighram krijgt, hoe meedogenlozer haar tegenstander wordt.

De wereld verandert in een rap tempo, maar nog niet alles is verloren. Diep begraven ligt een kracht waarmee het lot van iedereen kan worden bepaald. De Goden geven hun geheimen echter niet gemakkelijk prijs.


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Vuur deel 2

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
Dit is het directe vervolg op Vuur deel 1 Nu de koningszoon is uitgeschakeld, ruikt Kiril kansen om zijn oude plannen alsnog uit te voeren. ...

Meer boekennieuws op Facebook.