De erfenis van Lotus

Melissa Skaye

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De erfenis van Lotus

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463080705, geïllustreerd, December 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Zilverspoor

serienaam/reeks: Jeremy Jago

beschrijving

In dit vierde en laatste deel van de reeks, komt Jeremy oog in oog te staan met zijn grootste vijand. Dat niet alleen, hij zal er eindelijk achterkomen wie de verrader met de witte straal is. Wie er verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder Mary en de reden waarom hij twaalf jaar in een opvanghuis heeft gewoond, ver weg van Magistraal en zijn dierbaren.

Voor het zover is moet Jeremy eerst met gevaar voor eigen leven op zoek naar het vierde object van de Macht van Vijf. Hij weet dat hij onder water moet, maar hoe kan hij ademhalen? Het antwoord ligt bij Meta Prudent, de vrouw die hij haat en die het hem dan ook niet gemakkelijker maakt.

Zoals altijd krijgt hij hulp van zijn vrienden Semi, Cherry en Nikita, en ook van zijn vader Jerry en zijn oude vriend Mateo. Toch zal hij de grootste beproeving van zijn leven alleen moeten doorstaan.


Reacties op de Jeremy Jago serie:

"Met een magische pen, een flinke dosis spanning en een vleugje humor verwelkomt Melissa Skaye je in de wonderlijke wereld van Magistraal. Jeremy vertedert en fascineert van de eerste tot de laatste pagina en dat vier boeken lang!"- Patrice van Trigt, Leesclub De Perfecte Buren

"Boordevol spanning en magische elementen!" - Banger Sisters

"Voor zowel jeugdige lezers als volwassenen die van fantasy houden!"- Magic Tales

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.