De Eldurea deceptie

de Segrijn en Sotalia boeken

Robert Bijman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Eldurea deceptie

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463080293, December 2015
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 4.4 (d) cm. Gewicht: 665 gram.

Uitgever: Zilverbron

serienaam/reeks: Segrijn en Sotalia

redactie: Cocky van Dijk

beschrijving

In zijn hebzucht en machtswellust denkt Fango het ultieme wapen gevonden te hebben om de macht over de wereld over te nemen.
Duistere pionnen helpen hem zijn geheimen veilig te houden.

Wanneer in Anumoria een familielid van Tom en Shantea komt te overlijden, beschuldigt gouverneur Rubilus, de nieuwe leider van de diepzeestad, de twee van moord. In een poging hun onschuld te bewijzen moeten Tom en Shantea keuzes maken die verstrekkende gevolgen hebben voor hun eigen voortbestaan en dat van de gehele mensheid.

In hun zoektocht vol gevaar krijgen ze hulp van Tandje, hun grote steun en toeverlaat, Grimpa, lerares in de Kracht, hun vader Johan en zijn kleine raadgever Han, Jennyfer, een klasgenoot uit hun tijd in Amsterdam en Akuakai, een aan amnesie lijdende inktvisman.

Recensies voor "De Anumoria initiatie" (deel 1 uit de serie):

"Af en toe moest ik echt even hardop lachen. Dit boek is zeker een aanrader. Het is ontzettend mooi verwerkt met een mooie blik op het zeeleven in Anumoria." - Iris Borst (Banger Sisters)

"De Anumoria initiatie is een gigantische prikkel voor je fantasie. De auteur schept een prachtige onderzeese wereld. Het verhaal is van begin tot eind spannend." - Patricia Bonilla (Nine Sisters)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.