De strijd om Gemini

Melissa Skaye

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De strijd om Gemini

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463080125, July 2015
Formaat: 21.1 (h) x 13.5 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 494 gram.

Uitgever: Zilverspoor

serienaam/reeks: Jeremy Jago

beschrijving

In het derde deel van Jeremy Jago moeten Jeremy, Semi en Cherry naar Zitana voor het derde object van De Macht van Vijf, Gemini. Net wanneer Jeremy zich afvraagt hoe hij dit voor de buitenwereld gesloten dorp binnen kan komen, krijgen Semi en hij een uitnodiging om lessen te komen volgen op Maximaal, de school voor duistere magie van Maximus Grameldi. Maar Jeremy en Semi krijgen daar niet bepaald het onthaal dat ze verwachten.

De zoektocht naar Gemini jaagt Jeremy en zijn vrienden over de naargeestige kronkelpaden van Zitana. Het dorp blijkt een gruwelijk oord. De personen die ze ontmoeten gedragen zich vijandig. Alsof dat niet genoeg is, heeft ook Madison Zweers nog een onaangename verrassing voor Jeremy achtergelaten: haar zoon Tjyrre Hills. Hoewel Tjyrre en Jeremy halfbroers zijn, kunnen ze elkaar niet uitstaan. Tjyrre staat op zeer goede voet met de akelige Lichthinderjeugd van Zitana. Onder aanvoering van deze groep jongeren, lijkt alles en iedereen zich tegen hen te keren en moeten Semi, Cherry en Jeremy vrezen voor hun leven. Al snel begrijpt Jeremy dat hij onderdeel is van een vooropgezet duivels plan.

Over Jeremy Jago Het geheim van de Passage:

"Met vaart geschreven, in een directe stijl en met levendige dialogen. De karakters van de hoofdpersonages zijn goed weergegeven." - - Biblion

"Een origineel verhaal dat lekker vlot doorloopt!" - - Fantasywereld.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.