Jager en Prooi Boek 2 Prooi

Kim ten Tusscher

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Jager en Prooi Boek 2 Prooi

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463080088, July 2015
Formaat: 21.1 (h) x 13.5 (b) x 4.6 (d) cm. Gewicht: 725 gram.

Uitgever: Zilverspoor

redactie: Thirza van Damme

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Met het tweeluik Jager & Prooi keert Kim ten Tusscher terug naar de wereld van Lilith, maar dan decennia voor de machtige drakenwisselaar wordt geboren.

GOED OVERWINT ALTIJD KWAAD.

MAAR WAT ALS ALLES WAT GOED LIJKT EEN ILLUSIE IS?

Nu Meaghuns geheim is uitgekomen, kan hij niet meer terugkeren naar het leven dat hij had. Op de vlucht voor zijn broer Cighal en pontifex Kaban, de raadsheer van zijn moeder, wordt hij gedwongen om na te denken over zijn plek in de strijd tussen de Goden. Maar heeft hij wel een keuze of is hij uiteindelijk niet meer dan een pion in het spel?
Ondertussen is Margal op zoek naar Liis en de antwoorden die de voortvluchtige vrouw haar kan geven. Wanneer de nachtmerrie alsmaar erger wordt, moeten beide vrouwen hun kijk op de wereld herzien.
Komen de nieuwe inzichten nog op tijd of zal Meaghun iedereen die hij liefheeft meesleuren in zijn val?

Met Jager en Prooi weet Kim opnieuw een verhaal te spinnen, waarin mensen verschillend reageren op dezelfde gebeurtenissen. Morele keuzes, afkomst en overtuiging zetten vrienden, familie en volkeren tegenover elkaar. Terwijl het wel en wee van de personages aan je oog voorbij trekt, kun je als lezer niet anders dan je afvragen "wat zou ik doen, in een dergelijke situatie?"

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Jager en prooi 1 Jager

paperback/ gebrocheerd: € 22.95
Met het tweeluik Jager & Prooi keert Kim ten Tusscher terug naar de wereld van Lilith, maar dan decennia voor de machtige drakenwisselaar ...

Meer boekennieuws op Facebook.