Bowie

Stardust, rayguns & moonage daydreams

Michael Allred; Steve Horton; Laura Allred

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Bowie

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463066273, geïllustreerd, 160 blz., November 2020

Uitgever: Silvester Strips

bewerkt door: Studio MYX

vertaald door: P. Moretti

beschrijving

DAVID BOWIE: Stardust, Rayguns, & Moonage Daydreams zijn de grafische memoires van de enige echte superheld, alien en Rock & Roll God: Ziggy Stardust!

David Bowie was één van de meest charismatische iconen uit de pop cultuur en verleidde generaties fans met zijn muziek en zijn vertolkingen van counterculture personages. Na zijn dood groeide de fancultus rond Bowie zelfs nog meer. Met zijn muziek alleen al liet Bowie een imposante erfenis na, maar hij dankt zijn plaats in onze verbeelding aan zoveel meer dan dat.

Als performer verlegde hij de grenzen dankzij zijn psychedelische esthetiek, zijn larger-than-life imago en zijn geflirt met surrealisme. Deze getekende biografie vertelt over de steile opmars van Bowie's carrière, van totale onbekendheid naar eeuwige roem, parallel aan de opkomst en ondergang van zijn alter ego: Ziggy Stardust. Terwijl The Spiders From Mars langzaam ten onder gaan worstelt Bowie met zijn Ziggy persoonlijkheid. De uitkomst van deze interne strubbelingen zullen niet enkel Bowie zelf, maar ook de hele wereld veranderen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.