kennismakingspakket HC 1+2

Joris Chamblain; Aurélie Neyret

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
kennismakingspakket HC 1+2

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463065504, geïllustreerd, 160 blz., September 2019
Formaat: 29.9 (h) x 22.7 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 1223 gram.

Uitgever: Silvester Strips

serienaam/reeks: Het dagboek van Cerise

bewerkt door: Studio MYX

redactie: Patrice van der Linden

vertaald door: Mariella Manfré

trefwoorden: cerise chamblain dagboek neyret tina

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend! Al meer dan 1 miljoen lezers maakten kennis met Cerise!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDe onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend!

Cerise is een elfjarig meisje dat alleen met haar moeder woont. Ze droomt ervan om schrijfster te worden en is daarom begonnen met schrijven in een dagboek! Haar favoriete onderwerp: mensen, vooral volwassenen. Die zijn zo ingewikkeld dat Cerise ze beter zou willen begrijpen. Ze vindt het leuk om ze in de gaten te houden en te proberen te raden wat voor geheimen ze verbergen...

** Meneer Vraagteken bijvoorbeeld... Elke zondag duikt deze oude man het bos in met zware potten verf in zijn handen. Wat doet hij daar de hele dag? En waarom ziet hij er zo verdrietig uit als hij ’s avonds terugkomt? Ga met Cerise mee diep het bos in, voor haar eerste onderzoek.

** Of Elisabeth... Al twintig jaar lang leent deze oude dame elke week hetzelfde boek uit de bibliotheek. Waarom? Waarom is dat boek zo belangrijk voor haar? Staat er misschien een geheim in dat ze maar niet boven water kan krijgen?
Een nieuw raadsel voor Cerise, die tot alles bereid is om het op te lossen, zelfs als ze iets moet opofferen dat haar heel lief is...

Al meer dan 1 miljoen lezers maakten kennis met de verhalen van Cerise!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De stenen dierentuin

paperback/ gebrocheerd: € 9.95
De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend!

De stenen dierentuin

gebonden: € 19.95
De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend!

Meer boekennieuws op Facebook.