Vakantiereisbestemmingen

Berthel ter Steege

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vakantiereisbestemmingen

losbladig: € 60.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463012973, geïllustreerd, 566 blz., April 2020
Formaat: 31.5 (h) x 27.5 (b) x 6.3 (d) cm. Gewicht: 2385 gram.

Uitgever: Eburon

beschrijving

Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Samen met De vakantiereiziger vormt Vakantiereisbestemmingen een zeer complete onderwijsmodule over vakantiereizen die studenten en stagiaires uitstekend voorbereidt op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt.

Met Vakantiereisbestemmingen als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische en steeds veranderende praktijk van de internationale reiswereld. Bij het schrijven van Vakantiereisbestemmingen is het aanbod van Nederlandse touroperators uitgangspunt geweest. Per land zijn de aangeboden bestemmingen, de bezienswaardigheden ter plaatse en de verbindingen naar en binnen het land beschreven. De handige ringband geeft docenten en studenten de mogelijkheid eigen materiaal toe te voegen.

Het lesmateriaal van Vakantiereisbestemmingen sluit aan bij de eisen van de kwalificatiedossiers Zelfstandig medewerker travel & hospitality en Leidinggevende travel & hospitality. Daarnaast is bestudering van het boek geschikt voor cursussen en opleidingen die studenten voorbereiden op een baan in de reiswereld.

De structuur van deze nieuwe druk is niet gewijzigd.

Berthel ter Steege is officieel geaccrediteerd als docent door IATA Montreal en geeft ook cursussen voor de reisagent.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.