De vakantiereiziger

Algemene reiskennis, Vervoer, verblijf en verzekeringen, Reissomberekeningen

Berthel ter Steege

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De vakantiereiziger

losbladig: € 60.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463012416, geïllustreerd, 450 blz., May 2019
Formaat: 31.0 (h) x 26.9 (b) x 6.5 (d) cm. Gewicht: 2043 gram.

Uitgever: Eburon Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Met deze zeer complete onderwijsmodule over vakantiereizen zijn de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt.

Met De vakantiereiziger als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische en steeds veranderende praktijk van de internationale reiswereld. Op basis van op de praktijk gebaseerde ‘cases’, en door middel van vele vragen en opdrachten, verwerven zij de algemene kennis nodig voor de toeristische reismarkt. Ook raken zij vertrouwd met vervoermiddelen, verblijf en verzekeringen en leren zij hoe reissommen worden berekend.

De vakantiereiziger sluit aan bij de eisen van de kwalificatiedossiers Zelfstandig medewerker travel & hospitality en Leidinggevende travel & hospitality. Daarnaast is bestudering van het boek geschikt voor cursussen en opleidingen die studenten voorbereiden op een baan in de reiswereld. De handige ringband geeft docenten en studenten de mogelijkheid eigen materiaal toe te voegen.

Berthel ter Steege is officieel geaccrediteerd als docent door IATA Montreal. Haar bedrijf Tansferama organiseert cursussen IATA en cursussen voor de reisagent. Zij is de auteur van de verwante modules Vakantiereisbestemmingen en De Zakenreiziger.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De vakantiereiziger

losbladig: € 60.00
Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Met deze zeer complete onderwijsmodule ...

Meer boekennieuws op Facebook.