Grip op Requirements

IREB foundation examenstof uitgelegd en praktisch gemaakt

Jan Jaap Cannegieter; Nicole de Swart; Johan Zandhuis

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Grip op Requirements

paperback/ gebrocheerd: € -1.00

ISBN: 9789463011440, geïllustreerd, 216 blz., March 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Eburon Business

beschrijving

Lukt het je om voor jouw ICT-project de juiste requirements te achterhalen en de stakeholders op één lijn te krijgen? En kun je de requirements ook inzichtelijk maken en eenduidig vastleggen? Kortom: houd jij grip op requirements?

In dit boek lees je welke best practices en internationale standaarden je daarbij kunnen helpen. De afgelopen decennia is requirementsengineering uitgegroeid tot een volwassen vakgebied. Als jij je daarin wilt professionaliseren, is 'Grip op requirements' voor jou geschreven. Dit boek is volledig in lijn met het certificeringsprogramma van de International Requirements Engineering Board (IREB) op foundation niveau. Vanuit hun ruime praktijkervaring hebben de auteurs Jan Jaap Cannegieter, Nicole de Swart en Johan Zandhuis daar praktische tips en voorbeelden aan toegevoegd. Verder hebben ze een groot aantal oefenvragen voor het IREB meerkeuze-examen opgenomen.

Ontdek hoe je requirements achterhaalt, documenteert, valideert en beheert. Bestudeer dit boek om de IREB-examenstof volledig te doorgronden. Op de bijbehorende website zijn de voorbeelden, checklisten en sjablonen waarnaar het boek verwijst gratis te downloaden. Daar vind je ook meer informatie over de (certificerings)trainingen die Jan Jaap Cannegieter, Nicole de Swart en Johan Zandhuis geven.

"Dit boek is een uitstekende voorbereiding op het Nederlandstalige IREB CPRE Foundation examen. Ik wens alle lezers veel succes en plezier toe bij het bestuderen van de inhoud."
Michiel van der Voort - Directeur iSQI B.V. (officieel certificeringsinstituut IREB)

"Dit boek geeft een heldere en diepgaande uitleg van de examenstof en draagt bij aan de verdere professionalisering van requirements engineers."
Stefan Staal, Lasat Requirements (IREB recognized training provider)

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.