Handboek Requirements

leidraad voor analisten in agile, traditionele en hybride omgevingen

Nicole de Swart

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Handboek Requirements

paperback/ gebrocheerd: € -1.00

ISBN: 9789463011112, geïllustreerd, 288 blz., August 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 553 gram.

Uitgever: Eburon Business

beschrijving

Wat wordt er van jou, als analist, verwacht en hoe maak je die verwachtingen waar? Zeker in een complexe omgeving valt het niet altijd mee om je werk optimaal uit te voeren. Welke werkwijze en welke technieken kies je? Hoe zorg je ervoor dat je de werkelijke klantbehoeften achterhaalt, zodat de juiste software ontwikkeld wordt. Wat zijn de requirements?

Het "Handboek Requirements" laat je zien hoe je dat aanpakt. Het helpt je alle aspecten van het vak te beheersen én voorziet je van een praktisch naslagwerk. De auteur gaat uitvoerig in op het requirements­proces en de praktische toepassing van requirements­technieken daarbij. Ze gebruikt veel voorbeelden om de stof te verduidelijken en levendig te maken. Door de logische structuur en de duidelijke taal is het boek zeer toegankelijk, ook voor beginnende analisten.

Deze geheel herziene druk van het handboek bevat de laatste inzichten rondom agile requirements. Er is een doorlopende casus voor de agile requirements­producten en -technieken toegevoegd.

Nicole de Swart helpt analisten in complexe omgevingen de juiste agile en traditionele requirementstechnieken te kiezen en toe te passen. Ze wil het voor alle analisten in Nederland mogelijk maken om hun vak optimaal uit te oefenen. Met dit doel is ze de Reaco Academy gestart en heeft ze in 2010 het Requirements Kenniscentrum opgericht. Nicole heeft een jarenlange praktijkervaring als analist, trainer en als begeleider van training on the job programma's. Ze heeft in agile en traditionele projecten voor uiteenlopende profit en non-profit organisaties gewerkt. Samen met Jan Jaap Cannegieter en Johan Zandhuis schreef zij "Grip op Requirements; IREB Foundation examenstof uitgelegd en praktisch gemaakt (Eburon, 2017)".

Marcel Schaar, voorzitter IIBA Nederland (International Institute of Business Analysis) zegt over Handboek Requirements: "Een must read voor iedere analist die zich verder wil professionaliseren."

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.