En nu die scriptie nog

een gids bij het schrijven van je afstudeerscriptie

Marjan Palm-Hoebé

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
En nu die scriptie nog

paperback/ gebrocheerd: € 12.00

ISBN: 9789463010252, 100 blz., March 2016
Formaat: 21.2 (h) x 15.0 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 156 gram.

Uitgever: Eburon Uitgeverij

trefwoorden: afstuderen schrijven scriptie

beschrijving

Studeer je op een hogeschool of universiteit dan is het schrijven van een afstudeerscriptie de afronding van je studie. Het is een van de moeilijkste onderdelen. Hoe pak je die klus aan? Met dit boekje heb je een gids in handen die je stap voor stap naar een mooi eindresultaat leidt. Het maakt het schrijven van een scriptie niet alleen overzichtelijker maar zeker ook leuker.

Aan bod komen de keuze van een goed onderwerp, de keuze van het type scriptie dat bij jou past, een goede vraagstelling, hoe je die vraagstelling uitwerkt, hoe je informatie verzamelt en ordent. Het geeft een overzicht van de onderdelen van een scriptie, welke informatie er in die verschillende onderdelen thuis hoort en hoe je die opneemt, legt uit hoe je helder formuleert en hoe je correct verwijst naar (internet)bronnen. Ook vind je er tips voor de omgang met je scriptiebegeleider en handige checklists zodat je niets vergeet. Kortom alles wat bij het schrijven van een afstudeerscriptie komt kijken.

Marjan Palm-Hoebé is communicatie-expert en heeft jarenlange ervaring in het geven van communicatietrainingen en het begeleiden van studenten, onder andere op Universiteit Nyenrode en de Hogeschool Utrecht. Zij is ook auteur van het succesvolle Effectieve zakenbrieven.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.