Patronen van bedrog

Willem Middelkoop; Tim Dollee

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Patronen van bedrog

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462987678, April 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 424 gram.

Uitgever: Amsterdam University Press

beschrijving

In 'Patronen van bedrog' ontrafelt Willem Middelkoop, samen met researcher Tim Dollee, op een meeslepende manier de macht achter de Amerikaanse politiek. Niet de president in het Witte Huis, maar een elite uit het militair-industrieel complex blijkt al meer dan honderd jaar de feitelijke macht in handen te hebben. In de VS wordt deze internationaal opererende groep steeds vaker omschreven als The Deep State. Volgens opiniepeilingen gelooft de helft van de Amerikanen dat er inderdaad een Deep State-structuur bestaat. Deze staat binnen de staat ziet politici als pionnen in het geopolitieke schaakspel. Om de macht te behouden worden effectieve en eeuwenoude strategieën gebruikt. List en bedrog zijn daarom aan de orde van de dag. Welkom in de wereld vol patronen van bedrog.

'Patronen van bedrog' is een goed gedocumenteerde interpretatie van de gebeurtenissen op het wereldtoneel en daarmee ontstijgt dit werk uiteindelijk het niveau van vrijblijvende en ongefundeerde complottheorieën.
- HP/De Tijd

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Willem Middelkoop verwierf landelijke bekendheid als marktcommentator bij RTLZ. Hij waarschuwde in zijn eerste boek 'Als de dollar valt' (2007) voor een naderende kredietcrisis. In de jaren erna verschenen 'De permanente oliecrisis' (2008), 'Overleef de kredietcrisis' (2009), 'Goud en het geheim van geld' (2012), 'De Big Reset' (2014), 'De Tesla-revolutie' (2017) en 'Patronen van bedrog' (2018). In totaal verkocht hij meer dan 100.000 exemplaren van zijn boeken. Zijn boeken zijn in negen talen vertaald, waaronder het Chinees en Arabisch.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.