Nostalgie

Mart Smeets

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nostalgie

paperback/ gebrocheerd: € 10.00

ISBN: 9789462970977, 256 blz., May 2018
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 339 gram.

Uitgever: Uitgeverij De Kring

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Nu in midprice: persoonlijke sportverhalen van grand old man Smeets


Na 43 jaar nam Mart Smeets in 2016 nu echt definitief afscheid bij de NOS, met het verslaan van het olympische basketbal in Rio. Maar natuurlijk ging de workaholic Smeets niet achter de geraniums zitten. Hij schreef columns, trad veel op, volgde zeer veel sport via krant, tv en ter plekke. Hij bleef bewonderen en enthousiasmeren, maar ook kritisch volgen en terugblikken. Als klap op de vuurpijl mocht hij voor Ziggo twee weken lang een televisieprogramma maken over het EK honkbal, met in zijn crew ook zoon Tjerk en dochter Nynke. Het werd een onvergetelijke ervaring.
Nostalgie is het persoonlijke verslag van de memorabele sportmomenten van the grand old man van de Nederlandse sportjournalistiek.

'Mart heeft een goed geheugen, een lang verleden en een ransel anekdotes. Hij vertelt graag, en onderhoudend. Alsof je bij een groep journalistenmannen aan tafel zit. Stoofpot van romantiek, herinneringen, weetjes en overdrijving. Lekker.' Hanneke Groenteman, de Volkskrant


Mart Smeets (1947) werkte van 1974 tot 2016 voor Studio Sport. Hij nam in augustus 2016 in Rio afscheid van de NOS. Nu werkt hij o.a. voor EenVandaag Radio en voor Ziggo Sport en schrijft hij, naast boeken, diverse columns.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Nostalgie

paperback/ gebrocheerd: € 14.95
In het bijzondere sportjaar 2016 nam Mart Smeets na 43 jaar nu echt definitief afscheid bij de NOS, met het verslaan van het olympische ...

Meer boekennieuws op Facebook.