Rijden jullie ook voor duiven?

Verhalen uit de dierenambulance

Annemiek van Kessel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Rijden jullie ook voor duiven?

paperback/ gebrocheerd: € 16.99

ISBN: 9789462970939, geïllustreerd, 256 blz., May 2018
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 332 gram.

Uitgever: Uitgeverij De Kring

beschrijving

Spannende, droevige en humoristische verhalen over dier én mens


Mensen houden van dieren. De medewerkers van de dierenambulance - veelal vrijwilligers - zetten zich 24/7 onvermoeibaar in voor dieren in nood. Eendjes op de snelweg, een verdwaalde vos in de stad, aangereden honden en katten, gewonde duiven, egels, konijnen en zelfs een neushoorn op de A4: ieder dier telt. Ook eigenaren van zieke of overleden huisdieren krijgen troost en aandacht. Door op te treden bij calamiteiten en besmettelijke dierziektes levert de dierenambulance bovendien een belangrijke bijdrage aan de volksgezondheid.
De dierenambulance is niet meer weg te denken uit onze samenleving en is onmisbaar voor een leefbare wereld, zowel in de grote stad als op het platteland.

In Rijden jullie ook voor duiven? gaat Annemiek van Kessel mee op pad met de ambulancemedewerkers. Aan de hand van tientallen spannende, droevige en humoristische voorvallen laat ze zien wat er zich achter de schermen van de dierenambulance afspeelt.

Het woord vooraf is van dr. Maarten Th. Frankenhuis, oud-directeur van Artis.


Annemiek van Kessel studeerde Sociale Wetenschappen aan de UvA. Ze runde ruim twintig jaar een HR-adviesbureau en publiceerde een aantal non-fictieboeken, o.a. samen met Henk Plenter Let niet op de rommel (2013) en het human interestverhaal Gevangen in Nepal (2016).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.