Tweestrijd

Ton Theunis

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Tweestrijd

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789462970489, geïllustreerd, 416 blz., September 2016
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 505 gram.

Uitgever: Uitgeverij De Kring

serienaam/reeks: De Witchworld-legendes

beschrijving

Fantasy voor de liefhebbers van Harry Potter, De Grijze Jager en Tolkien


In 753 na Chr. wordt de 16-jarige jonkvrouwe Elaine van Berlichem door haar ouders naar het klooster gestuurd. Ze raakt er bevriend met Pippijn, Ivar en de trol Toerio.
Wanneer de stichter van het klooster, Bonifacius, verdwenen lijkt te zijn in het gevaarlijke moerasgebied in het noorden waarover enge verhalen de ronde doen, roept Elaine haar vader te hulp. Met zijn ridders en soldaten trekt die het gebied in, maar ook van hen wordt niets meer vernomen.
Dan gaat Elaine met haar vrienden en haar trouwe paard op zoek naar haar vader. Ze beleven grote avonturen, die uiteindelijk leiden naar een geheimzinnig kasteel. Daar wacht een duistere, meedogenloze vrouw het meisje op...

Tweestrijd is het eerste deel van de serie WitchWorld-legenden.


Ton Theunis (1959) werkte zeventien jaar in allerlei functies voor het ministerie van Justitie en schreef thrillers gebaseerd op zijn ervaringen in de criminele wereld. Hij is algemeen directeur van WitchWorld, het themapark dat naar verwachting in 2019 zijn poorten zal openen rondom het Kasteel van Almere. Centraal daarin staan de avonturen van Elaine en haar vrienden. Theunis werkt nu aan De Verrader van Elmhudde, het vervolg op Tweestrijd.


ISBN 978-94-6297-048-9

Uitgeverij De Kring
WitchWorld

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.