Gevangen in Nepal

hoe een droomreis een nachtmerrie werd

Annemiek van Kessel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gevangen in Nepal

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789462970267, geïllustreerd, 256 blz., April 2016
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 340 gram.

Uitgever: Uitgeverij De Kring

beschrijving

Hoe een droomreis een nachtmerrie werd
Zes maanden ten onrechte in de cel
Nepal had alles waar Edward van der Ree van droomde: spiritualiteit, een slow-down levensstijl, fantastische natuur en heerlijk eten. Hij vond in 2013 werk in de mooiste bar van Nepal en maakte er veel vrienden. Hier wilde hij voor eeuwig blijven wonen.
Zijn leven nam een dramatische wending toen zijn beste vriend, Pravash Paudel, van zijn balkon viel en op slag dood was. Onmiddellijk werd Edward door de Nepalese politie opgepakt op verdenking van moord, en zonder pardon achter de tralies gezet. In de overvolle gevangenis moest Edward zien te overleven tussen verkrachters, moordenaars, drugsdealers en pedofielen.
Zijn ouders reisden af naar Nepal en hebben er zes maanden keihard gevochten voor zijn vrijlating, vanuit Nederland bijgestaan door hun andere zoon. De familie leerde Nepal kennen als een land van corruptie, omkoping en vriendjespolitiek.
Gevangen in Nepal is een spannend, waargebeurd en filmisch beschreven verhaal gebaseerd op veel gesprekken met Edward van der Ree, e-mails en de dagboeken van zijn moeder.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.