Pak je Carlosmoment

Klein gebaar, groot geluk

Jaap Bressers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Pak je Carlosmoment

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462961197, geïllustreerd, 208 blz., October 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 370 gram.

Uitgever: Anderz

beschrijving

Gewoon gelukkig zijn en ook nog eens bijdragen aan het geluk van anderen, wie wil dat nou niet? Jaap Bressers, een van de meest gevraagde sprekers van Nederland, ontdekte in zijn eigen zoektocht naar geluk de kracht van het Carlosmoment. Een klein gebaar dat zorgt voor een groot geluk. En het meest bijzondere: iedereen kan het. Jaap moest er, zoals hij zelf zegt, zijn nek voor breken om dit te beseffen. Gelukkig kan het nu ook een stuk simpeler, bijvoorbeeld door dit boek te lezen. Het bestaat uit korte persoonlijke verhalen waar je ook zelf iets mee kan.Op een aanstekelijke manier, met veel humor en emotie, legt Jaap uit wat een Carlosmoment is. Je hoeft er niet harder voor te werken. Je hoeft ook niks te veranderen. Het is er al. Je hoeft alleen maar je moment te pakken. Zo draag je op een simpele en leuke manier bij. Voor jezelf en de ander. Geluk groeit als je het deelt.
  • Van de auteur van de bestseller Waar een wiel is, is een weg (meer dan 25.000 exemplaren verkocht!).

  • Dit is het eerste klimaatpositieve boek ter wereld: zo milieuvriendelijk geproduceerd dat je, zelfs als je het in de kast laat staan, al bijdraagt aan een beter milieu.“Jaap en zijn Carlosmomentjes dragen daadwerkelijk bij aan het geluk van anderen." – Guido Weijers, cabaretier“Het blijft iedere keer magisch om het effect van de Carlosmomentjes te ervaren. Voor jezelf en de ander.” – Bas van der Veldt, directeur AFAS“Ik lees nooit boeken, maar deze heb ik verslonden.” – Riny uit Eindhoven“Bla.. bla.. wa..” – Bram (1 jaar)Trefwoorden: Wereld verbeteren bijdrage plezier persoonlijke ontwikkeling geluk gebaar waarde energie Carlosmoment Jaap Bressers helpen delen handleiding


“Bla.. bla.. wa..” – Bram (1 jaar)

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jaap Bressers (1983) heeft als jonge student een droom: topmanager worden na zijn studie Internationaal Management. Op zijn 21e verandert alles, wanneer hij bij een duikongeluk een hoge dwarslaesie oploopt.

Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven. Als hij voor het eerst op het podium staat als tonprater, weet Jaap dat daar zijn toekomst ligt. Vier jaar lang treedt hij op als Nederlands eerste Sitdown Comedian in bijna alle grote theaters van Nederland en op festivals als Laughing Matters en Lowlands. In België, Duitsland en Denemarken geeft hij Engelstalige shows. Tegenwoordig treedt hij vooral op voor het bedrijfsleven.

Jaap heeft veel meegemaakt, maar vooral ook veel geleerd. Die kennis deelt hij met zijn publiek. Hij linkt pakkende, persoonlijke verhalen aan uitdagingen in organisaties en weet zo als geen ander mensen te raken en vermaken. Een mix van inhoud, inspiratie en op het juiste moment ontspannen humor. Met als rode draad: de kracht van het kleine. Hoe maak je het verschil voor jezelf en voor de klant?

Die onderwerpen komen ook terug in zijn boeken. Jaaps eerste boek, Waar een wiel is, is een weg, was het bestverkochte managementboek van 2015 en 2016. Zijn tweede boek, Pak je Carlosmoment, is het eerste klimaatpositieve boek ter wereld.
inhoudsopgaveProloog

1 De grote vraag
2 Je kunt meer dan je denkt
3 Carlosmomentjes zijn overal
4 Groot dromen, klein genieten

5 De passie van een stoeptegel
6 De naakte buikschuiver
7 Dertig seconden dapperheid
8 Het lef om je moment te pakken

9 Broodje Jaap
10 Lekker in je vel
11 Wat is jouw echte talent?
12 Geld verdienen met iets moois

13 De perfecte match
14 Tijdwinst
15 Knuffelberen op de weg
16 Dokter Bibber

17 Lekker stiekem doen
18 Afgekeurd? Waardevol!
19 Een onmogelijke verrassing
20 Schuilen onder de brug

21 Het achtbaan-effect
22 Een factuur met een glimlach
23 Investeer in elkaar
24 Please(n)

25 ‘Nee’ is ook een goed antwoord
26 Van professionele afstand naar professioneel verbonden
27 Ik ‘moed’ je iets vertellen…
28 Je bent niet wat je denkt

29 Zaaderdag
30 De steen in het water
31 Terug naar Portugal

Epiloog
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.