Boekje waar je blij van wordt

(niet voor azijnzeikers)

Guido Weijers

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Boekje waar je blij van wordt

paperback/ gebrocheerd: € 15.99

ISBN: 9789462960565, geïllustreerd, 128 blz., January 2017
Formaat: 16.8 (h) x 16.6 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 284 gram.

Uitgever: Anderz

illustrator: Evert Kwok

beschrijving

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk! Laat je niet verleiden tot broccolidiëten,chakrareinigingen of klankschaaltherapieën! Stop met mindfulness, yoga of meditatie!Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes!

Guido Weijers gooit het over een andere boeg. In dit tegendraadse boekje blijft hij ver van zweverig gedoe en belicht hij juist de weten schappelijke kant van geluk. Via uitdagende quotes, sterke anekdotes, korte verhalen en rake cartoons laat hij zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Vlijmscherp en met een knipoog, zoals we dat van hem gewend zijn.Een bundeling van de beste tips en tricks om maximaal gelukkig te worden. Vanuit de overtuiging dat geluk in een klein boekje zit.

Guido Weijers verdiept zich al jaren in positieve psychologie, non-dualisme, Neuro Linguïstisch Programmeren en andere zelfhulpmethodes. Voor zijn Masterclass Geluk volgde hij zelf masterclasses aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook sprak hij op TEDx over The Pursuit of Happiness en deed hij in Bhutan onderzoek naar het bruto nationaal geluk.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.