Slim!

7 stappen voor je dagelijkse portie persoonlijk grip op je leven

Mayta Braun; Wout Plevier

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Slim!

paperback/ gebrocheerd: € 23.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462960480, geïllustreerd, 160 blz., November 2016
Formaat: 21.9 (h) x 16.9 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 331 gram.

Uitgever: Anderz

fotografie: Rens Plaschek

redactie: Josien Moerman

beschrijving

De druk om te presteren en tegelijkertijd te ontspannen is hoog en dit geeft stress.
De dagen vliegen voorbij en geven weinig voldoening. Voel jij je ook minder vitaal en ben je op zoek naar de balans in je leven? Vraag je jezelf ook regelmatig af: Is dit het nou? Wil jij verandering in je leven? Dan is SLIM! iets voor jou.

Verandering vraagt om het aanleren van een nieuwe dagelijkse routine, niet voor even, maar voor altijd. SLIM! is geen methode, maar een uniek stappenplan waarmee je leert je eigen routine te ontwerpen. Alleen dan werkt het. SLIM! staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend, Mpowerend zijn naar jezelf en anderen. Met SLIM krijg je meer zelfvertrouwen, een betere focus, meer plezier en betere werkresultaten. Geen oeverloze theorie maar direct aan de slag is het motto. Je komt eindelijk toe aan zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Op naar een meer ontspannen leven!

"De essentie van het leven is 'blij zijn'. SLIM! maakt blij en zorgt voor balans op het werk en thuis: kortom, balans in het leven. Ongekend trots ben ik op het feit dat ik samen met Wout deze boodschap mag overbrengen op events en congressen. Dus als je blij wilt worden of blijven, is dit boek de juiste keuze!" - Robin van Beek, Oprichter Vocal Center Nederland, inspirational speaker en vocal coach van o.a. The Voice of Holland, Armin van Buuren en Mr. Probz.

"Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens. De titel is heel goed bedacht en de inhoud van het boek is een waarheid als een koe: inspirerend en verhelderend, en zeer goed leesbaar!" - Pauline van Aken - Inspirerend spreker en gespreksleider, en presentatrice bij Hart van Nederland, Nickelodeon en RTL Z.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.