Zin in seks

zo ontwikkel je een sexy state of mind

Ingeborg Timmerman; Carlie van Tongeren

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zin in seks

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462960428, geïllustreerd, 184 blz., November 2016
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 277 gram.

Uitgever: Anderz

beschrijving

"Zin in seks! biedt een originele visie op zin in seks bij vrouwen, in heldere taal en met toegankelijke verhalen uit de praktijk. Een echte must-have, wat mij betreft!" -- Goedele Liekens


Heb jij één keer per maand seks, alleen omdat je vindt dat 'het moet'? Is seks meer een last dan een lust? Je bent niet de enige: zo'n 30 procent van de vrouwen zegt weinig of geen zin in seks te ervaren, zelfs niet in een warme relatie, terwijl daar geen lichamelijke verklaring voor is. Dat kan leiden tot spanningen en twijfels, in je relatie en bij jezelf.

In 'Zin in seks!' legt seksuoloog Ingeborg Timmerman een verband tussen zin in seks en onze persoonlijkheid. Verminderd lustgevoel ligt namelijk vaker aan een psychische disbalans dan bijvoorbeeld aan hormonen of een gebrek aan fantasie. Daarvoor ontwikkelde zij het persoonlijkheidsmodel 'De Bloem'. Stap voor stap ga je De Bloem zelf toepassen en die balans herstellen. Dit proces wordt uitgelegd aan de hand van vier herkenbare casussen van vrouwen, geïnspireerd op veelvoorkomende vrouwenproblemen in de seksuologiepraktijk. Ontwikkel ook een sexy state of mind met deze nieuwe, verfrissende kijk op zin in seks!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.