Overtuigingskracht

make an impact

Rob Yeung

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Overtuigingskracht

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462960336, March 2016
Formaat: 21.1 (h) x 14.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 338 gram.

Uitgever: Anderz

vertaald door: Fanneke Cnossen

redactie: Sanneke Braakmann

beschrijving

Blijf niet onopgemerkt. Make an impact.

Wil jij ook uitgekozen worden voor die interessante opdrachten en projecten? Weten hoe je de aandacht op een positieve manier naar je toe kunt trekken? Wil jij krachtig en overtuigend overkomen tijdens vergaderingen en presentaties? Kortom: meer overtuigingskracht hebben en daarmee meer impact? Dan is dit boek voor jou!

In Overtuigingskracht biedt dr. Rob Yeung verschillende wetenschappelijke technieken die je helpen je overtuigingskracht te versterken en meer op te vallen om zo jezelf beter te verkopen. Gebaseerd op intensief onderzoek en inspirerende waargebeurde voorbeelden leert dit boek je hoe je je zelfvertrouwen vergroot, hoe je je lichaamstaal gebruikt en je woorden meer kracht kunt bijzetten om je impact te vergroten en daarmee nooit meer onopgemerkt te blijven.

Dr. Rob Yeung is toonaangevend psycholoog en expert op het gebied van zelfvertrouwen en presentatie vaardigheden. Bovendien is hij een veelgevraagd spreker op conferenties en universiteiten en heeft hij al meer dan 20 boeken geschreven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.