Leve Tom Boonen! Verhalenbundel

Stefaan van Laere

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Leve Tom Boonen! Verhalenbundel

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789462952652, geïllustreerd, 44 blz., June 2015
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 302 gram.

Uitgever: Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress

beschrijving

Auteur Stefaan Van Laere kreeg het wielrennen met de paplepel binnen gegoten. Zijn moeder groeide op vlakbij het geboortedorp van Eddy Merckx. Naast meer dan 50 fictie- en non-boeken voor jongeren en volwassenen heeft de auteur ook wielerboeken geschreven over enfant terrible Frank Vandenbroucke, uiteraard ook 'Kannibaal' Eddy Merckx en zijn dorpsgenoot 'de Leeuw van Laarne' Albert Van Damme, die hij als tienjarige op televisie wereldkampioen zag worden, Bert Vermeire en Fred Hamerlinck.
'Leve Tom Boonen!' bevat tien literaire verhalen waarin auteur Stefaan Van Laere diep graaft in de vaak onvoorspelbare ziel van mensen. Dat kunnen gewone mensen van om de hoek zijn die zich in hun troosteloze bestaan vastklampen aan de koers, maar ook volbloedavonturiers die niets meer te verliezen hebben.
Het leven zoals het is, als het ware.
Verhalen van de auteur verschenen eerder onder meer in bladen als Che, Whisky Magazine, 't Kofschip, Zefier, Appel, Dietsche Warande & Belfort en Gierik/Nieuw Wereldtijdschrift.
Ander bekend fictiewerk van Stefaan Van Laere is de reeks rond de Gentse commissaris George Bracke, waarvan intussen al tien delen verschenen. De oplage van zijn werk overschrijdt intussen de 400.000 exemplaren. Ook in de Vlaamse en Nederlandse bibliotheken wordt zijn werk gretig gelezen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.