Raak me niet aan

Katrien Dierick

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Raak me niet aan

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789462952409, geïllustreerd, 124 blz., June 2015
Formaat: 21.1 (h) x 14.7 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 195 gram.

Uitgever: Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress

beschrijving

Na een nachtelijk telefoontje rijdt Jeroen om zijn stomdronken broer. Die wordt opgevangen door de twee boezemvriendinnen Marijke en Sofie. De extraverte Marijke valt meteen voor Jeroen. Hij heeft het nochtans eerder voor de stille en teruggetrokken Sofie. Hij doet er dan ook alles aan om haar hart te veroveren. Marijke verzekert Jeroen dat Sofie ook gevoelens heeft voor hem, maar daar merkt hij bitter weinig van. Waarom blijft ze dan zo gereserveerd?
Als Jeroen na een dodelijk ongeval voor zijn neefje moet zorgen, zoekt hij steun bij Sofie. Zal de zorg voor Simon hen dichter bij elkaar brengen? Of zijn er dingen die Sofie niet aan Jeroen durft te vertellen?

Katrien Dierick werd geboren op 17 november 1978 en woont in Aalst. Ze studeerde in 2013 af in de richting Literaire Creatie aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst. Ze schrijft naast proza ook liedjesteksten, kindergedichten en poëzie. Haar gedicht 'De naaimachine' werd met de eerste prijs bedacht bij de wedstrijd 'Stapelpoëzie 2012'. In 2010 won ze de wedstrijd 'Zomeruitje' waarbij een origineel recept een literair tintje diende te krijgen. Verder is ze lid van de Literaire Ladies en maakt ze deel uit van het kunstcollectief de Scriptomanen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.