De indringer

Katrien Dierick

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De indringer

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789462952317, geïllustreerd, 60 blz., June 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 109 gram.

Uitgever: Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress

beschrijving

Katrien Dierick werd geboren op 17 november 1978 en woont in Aalst. Ze studeerde in 2013 af in de richting Literaire Creatie aan de Aalsterse Academie voor Podiumkunsten. Ze schrijft naast proza ook liedjesteksten, kindergedichten en poëzie. Haar gedicht 'De naaimachine' werd met de eerste prijs bedacht bij de wedstrijd 'Stapelpoëzie 2012'. In 2010 won ze de wedstrijd 'Zomeruitje' waarbij een origineel recept een literair tintje diende te krijgen. Verder is ze lid van de Literaire Ladies en maakt ze deel uit van het kunstcollectief de Scriptomanen.
In 2013 verscheen haar debuutroman 'Raak mij niet aan'.
Florence Kaspar werd geboren op 14 november 1988 en woont in Leuven. Ze studeerde in 2008 af in de richting
Beeldende Kunsten. Naast illustratieve tekeningen heeft ze in het verleden ook met fotografie gespeeld. Enkele jaren geleden werd haar foto verkozen tot top drie van de week op de National Geographic photocommunity BE-NL.
De stoere kater Migo woont al acht jaar in het huis van zijn dienaars, Stekel en Zacht. Zijn leven loopt parallel met dat van een koningskind. Op een doodgewone dinsdagavond wordt zijn routine overhoop gegooid. Zonder enige vorm van verwittiging krijgen ze bezoek van een andere dienaar die een kat meebrengt. Migo vindt het niet leuk, maar maakt zich pas zorgen als blijkt dat die indringer niet terug naar huis gaat. Waarom blijft Breezer bij hen slapen? Is hij niet goed genoeg meer? Hij doet er alles aan om haar te verjagen. Zal hij in zijn opzet slagen? Of zal zijn leven nooit meer hetzelfde zijn?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.